MENU

2020

Ginevra Bucalossi (PhD)

Curriculum: Food Science and Technology

Supervisor: Bruno Zanoni

PhD thesis: Valorizzazione di uve da diradamento per la produzione industriale di estratti ad attività antiossidante e loro utilizzo su matrici alimentari

Viola Davini (PhD)

Curriculum: Wine Economics and Rural Development

Supervisor: Luca Toschi

PhD thesis: Terza Missione, innovazione e comunicazione in agricoltura. Il modello generativo per facilitare la progettazione transdisciplinare e rafforzare la relazione tra ricerca e stakeholder.

Alessandra De Toffoli (PhD)

Curriculum: Food Science and Technology

Supervisor: Erminio Monteleone

PhD thesis: Influence of psychological traits and PROP status on the acceptability of healthy foods

Beatrice Laurita (PhD)

Curriculum: Agricultural and Forest Engineerin

Supervisor: Elena Bresci

PhD thesis: Modelling dynamics of water conflicts: the case of Carracillo region (Spain)

Matteo Pecchi (PhD)

Curriculum: Forest Economics, Planning and Wood Science

Supervisor: Gherardo Chirici

PhD thesis: A model-based assessment of the potential impact of climate change on Italian forest systems

Lapo Pierguidi (PhD)

Curriculum: Food Science and Technology

Supervisor: Erminio Monteleone

PhD thesis: Individual differences in cocktail perception and appreciation

 

Ultimo aggiornamento

25.05.2023

Cookie

I cookie di questo sito servono al suo corretto funzionamento e non raccolgono alcuna tua informazione personale. Se navighi su di esso accetti la loro presenza.  Maggiori informazioni